semua Kategori

Berita

Rumah> Video Kilang > Berita

Kelebihan Teknikal Obor

Masa: 2022-05-30 Hits: 70

Palam obor iridium platinum

Elektrod tengah menggunakan aloi iridium berdiameter 0.6 mm ultra-halus pertama di dunia untuk prestasi tinggi dan hujung platinum digunakan untuk tanah

elektrod untuk mendapatkan hayat perkhidmatan yang lebih lama.

1

Produk ini menggunakan elektrod tengah aloi iridium 0.6mm. Elektrod pusat yang lebih besar bermakna kesan penyejukan yang lebih besar dan kebolehcucuhan yang lebih lemah. Sebaliknya, elektrod pusat iridium berdiameter 0.6mm mempunyai kesan penyejukan yang sangat kecil, mengurangkan misfire dan merealisasikan kebolehcucuhan yang baik, fungsi asas palam pencucuh.

Juga, kerana teksi menggunakan gas petroleum cecair (LPG) sebagai bahan api, elektrod besar meningkatkan voltan yang diperlukan, dan kerana ini meletakkan beban yang lebih besar pada sistem pencucuhan, ia menjejaskan hayat kenderaan. Dengan elektrod tengah 0.6mm yang mengekalkan voltan yang diperlukan rendah, boleh dikatakan bahawa palam platinum Torch iridium adalah palam pencucuh yang mesra kereta.

2

Petua Platinum

Menggunakan elektrod tanah berujung platinum untuk merealisasikan operasi berprestasi tinggi dan jangka hayat yang panjang.

Petua Platinum telah digunakan, yang mempunyai sejarah penggunaan yang lama dalam palam platinum. Dengan mengawal haus elektrod dengan ketara, kami telah mencapai tahap ketahanan yang sama dengan palam platinum.

Penebat Kekuatan Tinggi

Menggunakan penebat berkekuatan tinggi yang direka khas untuk teksi.

Dengan menggunakan penebat seramik berkekuatan tinggi untuk enjin LPG, peningkatan kekuatan sebanyak 20% telah dicapai berbanding penebat konvensional.

Perbatuan yang Diperbaiki

Kurang penggunaan bahan api dengan diameter pusat elektrod 0.6mm.

Walaupun semasa melahu, apabila pencucuhan mudah terdegradasi, palam platinum ITorch iridium mengurangkan salah percikan dan menstabilkan kelajuan melahu. Ini menghasilkan enjin yang lebih senyap dan penggunaan bahan api yang lebih baik.

3

Peningkatan Pecutan

Melalui kebolehcucuhan yang mantap, prestasi pecutan bertambah baik.

Palam platinum obor iridium, melalui elektrod pusat iridium berdiameter 0.6mm, telah merealisasikan prestasi penyalaan yang tinggi dan voltan percikan rendah pada paras yang tidak dapat dilihat sebelum ini. Disebabkan ini, terdapat kurang misfire dalam keadaan voltan percikan tinggi dan kurang misfire dalam keadaan di mana pencucuhan sukar, membenarkan operasi dengan tahap tindak balas yang tinggi dalam pelbagai keadaan. Hasilnya, pecutan telah dipertingkatkan.

4

Ketahanan yang sangat baik

Menyedari kehidupan dan ketahanan yang luar biasa dengan elektrod tanah platinum.

Dengan mengimpal hujung platinum ke elektrod tanah, haus telah dikawal pada tahap yang ketara dalam palam platinum Torch iridium. Sebagai tambahan kepada prestasi pecutan, hayat dan ketahanan palam ini telah ditingkatkan kepada palam platinum.

*Daripada keputusan ujian pemantauan teksi. Isipadu ekzos adalah untuk sebahagian besar 2000cc.

*Ketahanan akan berbeza bergantung pada keadaan pemanduan.

*Hayat perkhidmatan palam platinum Torch iridium bergantung pada keadaan operasi dan kenderaan yang dipasang padanya. (Hayat perkhidmatan mungkin menjadi lebih pendek bergantung pada sistem pencucuhan kenderaan.)

*Masa yang disyorkan sebelum penggantian bukanlah sesuatu yang mesti diikuti untuk menjamin kualiti.

*Data yang ditunjukkan adalah daripada kajian dalaman. Selain itu, "Palam Biasa" dan "Palam Platinum" yang dirujuk di sini ialah produk TORCH.

5

Hubungi kami HARI INI untuk Sebut Harga PERCUMA
+ 86-731-84830658

Maklum Balas