semua Kategori

Tentang kami

Rumah> Video Kilang > Tentang kami

Tentang kami
Siapa kami

Dengan lebih daripada 60 tahun pengalaman industri, Torch Group ialah pangkalan pengeluaran dan Penyelidikan dan Pembangunan palam pencucuh terbesar di China, menyediakan perkhidmatan Peralatan Asal, Pasaran Selepas dan pelanggan industri di seluruh dunia.

Kilang itu beribu pejabat di Hunan, China. Perniagaan eksport di seluruh Amerika Syarikat, Jerman, Rusia, Indonesia, dan lain-lain lebih daripada 50 negara dan wilayah.

Pusat Teknikal

Dengan Pembuatan Pintar China, Torch telah berkembang ke pasaran baharu. Torch bersungguh-sungguh menggalakkan pembuatan pintar. Melangkah ke hadapan untuk mencapai matlamat "pembekal bahagian enjin kereta terkemuka di dunia".

Kami mempunyai lebih daripada 42 barisan pengeluaran automatik sepenuhnya, kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak 300 juta "Obor" super berkembang dengan lebih pesat. Sebagai unit Sekretariat jawatankuasa kecil palam pencucuh Jawatankuasa Teknikal Penyeragaman kereta nasional, Torch mempunyai institut penyelidikan dan pusat ujian palam pencucuh profesional, yang telah mencapai tahap terkemuka dalam industri yang sama.

Sistem pencucuhan enjin mempunyai set lengkap peranti ujian jenis pencucuhan dan peralatan untuk mensimulasikan ujian pencucuhan, ujian ketahanan, dsb. Obor telah mencapai banyak pensijilan, seperti pensijilan sistem kualiti ISO9001, IATF16949, pensijilan Ford Q1, pensijilan QSB Saic-GM, pensijilan GP-10, pensijilan CNAS pusat ujian dan pensijilan sistem persekitaran ISO 14001. Ia menyediakan sokongan sistem yang kukuh untuk kawalan kualiti dan perlindungan alam sekitar.

Julat Produk

Dengan pembangunan selama lebih setengah abad, Torch mengambil palam pencucuh sebagai perniagaan utamanya dalam susun atur produk. Dan membangunkan industri yang pelbagai, seperti Pam Air, Pengedap Air, Seramik khas,Gegelung pencucuh, Kabel Pencucuhan, Penapis, Penjana dan sebagainya.

Palam pencucuh teras tembaga, palam pencucuh Platinum, Palam pencucuh Iridium, Palam pencucuh Pin ke Pin, digunakan secara meluas dalam Automobil, Motosikal, Petrol Kecil, Enjin Gas, Enjin Perindustrian dan industri lain.

Pekerjaan OEM domestik melebihi 40% dan dieksport ke Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Jepun, Korea Selatan, Asia Tenggara dan kawasan lain.

Keupayaan membangunkan dan tahap kualiti gegelung pencucuhan dan kabel pencucuhan menerajui industri. Bahagian pasaran produk enjin gas asli melebihi 60%.

Merancang untuk masa depan

Torch melaksanakan misi "mencipta nilai untuk pemegang saham, menyediakan keselamatan untuk pekerja, membangunkan ekonomi untuk masyarakat, dan berkhidmat kepada negara untuk industri negara". Pada masa hadapan, Torch akan terus meneroka kenderaan tenaga baharu, pembuatan pintar, internet industri dan bidang lain, berani dan inovatif. Orang obor akan sentiasa berpegang kepada prinsip "Biarkan pasukan berkumpul bersama, jadikan impian menjadi kenyataan, biarkan yang "mustahil" menjadi mungkin" untuk terus maju.

Rentak masa tidak pernah berhenti. Kami mengikuti rentak inovasi, setia kepada aspirasi asal dan terus maju. Keghairahan menyalakan impian, Obor merebak ke seluruh dunia!


300+

juta kapasiti pengeluaran

42+

barisan pengeluaran automatik penuh

50000+

jaminan kilometer

130+

sokongan teknikal yang kuat

Menghormati Undang-undang
Menghormati Undang-undang

Torch Group berazam untuk mematuhi undang-undang dan semangat undang-undang, di China dan negara luar negara, dan untuk bersikap adil dan telus dalam semua urusannya.

Menghormati Alam Sekitar
Menghormati Alam Sekitar

Melalui aktiviti korporatnya, Torch Group berusaha untuk menyumbang kepada keadaan kehidupan serantau dan kemakmuran sosial dan juga berusaha untuk menawarkan produk dan perkhidmatan yang bersih, selamat dan berkualiti tinggi.

Menghormati Pelanggan
Menghormati Pelanggan

Torch Group menjalankan penyelidikan produk intensif dan aktiviti pembangunan yang berpandangan ke hadapan untuk mencipta nilai baharu untuk pelanggannya.

mengenai
Menghormati Pekerja
Menghormati Pekerja

Kumpulan Torch memupuk daya cipta dan kebolehan lain pekerjanya. Ia bertujuan untuk mewujudkan iklim kerjasama, supaya pekerja dan Syarikat dapat merealisasikan potensi penuh mereka.

Menghormati Pemegang Saham
Menghormati Pemegang Saham

Kumpulan Torch Menghormati pemegang saham dengan mengiktiraf sepenuhnya peranan dan risiko mereka, melibatkan mereka dalam kehidupan Syarikat dan berusaha untuk memenuhi jangkaan jangka panjang mereka.

Menghormati Orang Lain
Menghormati Orang Lain

Kumpulan Obor menghormati orang, budaya dan tradisi setiap wilayah dan negara di mana ia beroperasi. Ia juga berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan ekonomi dan kemakmuran di semua negara yang mempunyai hubungan.

mengenai

Hubungi kami HARI INI untuk Sebut Harga PERCUMA
+ 86-731-84830658

Maklum Balas